lördag 7 november 2009

Lördag eftermiddag. Har kommit hem efter en dag på stan. Gick ner till Domus klockan nio. Hade bokat frisörtid. Så skönt att få sitta och snacka skit hos frissan och bli omhändertagen. MItt hår var regält slitet så jag bad henne att ta av en bra bit. det blev minst en dm. Gick sen ner till Vero Moda och prövade byxor. Hittade två par jeans. Sen kom John och Agaton ner så vi tittade lite i affärerna. Köpte glödlampa till vår nya kökslampa. Vilken skillnad att ha en fin, stor, genomskinlig glödlampa jämfört med en lågenergilampa. Ljuset blir så kallt med lågenergilampor.
Köpte två pussel till Agaton. Hans nuvarande pussel är alldeles för lätta. Nu när vi kommit hem och han prövar pusslen så inser vi att vi får ta tillbaka ett på en gång. Det var den sämsta kvalitet jag sett. Hälften av bitarna var trasiga!
Efter pusselinköpen tog vi en promenad till Jamtli och åt lunch och fikade gott. Sen en titt i deras shop och sen promemenad in till stan igen. Handlade lite till middagen och sen hem igen. Det regnade ute så man hade ingen lust att vara ute.
Nu ska jag lägga ut lite saker till försäljning på blocket. Vill bli av med bla flyttkartongerna.
Ha en trevlig helg allesammans och glöm inte fars dag i morgon.

1 kommentar:

Mikaela sa...

bild på håret tack =)
och vad har Agaton för pussel, de vi har till Noah börjar också bli alldeles för lätta... Hur många bitar?