måndag 20 april 2009

Jippi!

På skärtorsdagen la vi vårt sista bud på lägenheten. Mäklaren hade gått hem för dagen så vi fick meddelandet att vårt bud registreras på tisdagen efter påsken. Vi hade bestämt oss för att det skulle få bli vårt absolut sista bud hur som helst. Tisdagen passerade och det var tyst från de andra budgivarna. På onsdagen blev John uppringd av mäklaren som meddelade att vi får köpa lägenheten till det budet vi lagt! Hurra! På torsdagen var vi och skrev på papperen hos mäklaren så vi flyttar in till sommaren.
Det finns saker att fixa som att måla, tapetsera och byta golv i några rum men det fixar vi med över 18000 kr i rep. fond. Är stolta ägare till 93,5 kvm fördelat på 5 rum. Eller man kan säga 4,5 rum för ett av rummen är ett genomgångsrum. Det ska bli spännande och ett nytt kapitel i livet.

10 kommentarer:

Nettan sa...

Grattis till eran nya lägenhet.
Hoppas att ni kommer att trivas där.
"Aha 4,5 rum kanske ni tänker på ett syskon till Agaton" :)

Nejdå det är bra med lite extra utryme :)

tessan sa...

Hej vad kul! Hoppas vi ses i sommar!

Supermamsen Green World sa...

""""" SUPERGRATTIS """""

Chrissy sa...

Grattis! Va kul för er. Nu har ni ju plats för ev syskon oxå:-) Kram från oss

Anonym sa...

Grattis!

/Helena

Gocka sa...

Grattis till lägenheten!
Och vad bra att det fanns så mycket i repfonden, toppen! Hoppas ni kommer att trivas bra där och kanske vi lyckas komma oftare än 1 gång/år och hälsa på!

Kram!

marlene sa...

gud va roligt ni fick lägheten ..vad skoj lycka till ..din kusin marlene

LIB sa...

Apropå önsketänkande så var jag in på eniro för att ta fram er nuvarande adress (ska skicka kalasinbjudan till agaton) men sökte på Naranja Gudfastsson. Konstigt, inget besked. Nä visst ja, ni är ju inte gifta :)

Unknown sa...

GRATTIS!! Ser fram emot att få se bilder på ert nya hem. När blir inflyttningsfesten??? ;)

Cam sa...

Kul!!! Jätte glad för er skull...lgh såg jätte fin ut på bilerna! Nu dröjer det inte innan vi ses...ska bli så kul! Kram