lördag 11 juni 2011

Semester på Korfu!
Härliga dagar i solen. Stort hotel och bra service. Vi njuter av ledighet. Agaton har varit snorig men i övrigt pigg. Han har badat och lekt, tränat kattsim med armpuffarna på. I förrgår natt vaknade vi av att han kräktes. Sovlakiskött och chokladglass fulla sängen. Blä! Han hade feber också. Kräktes igen senare på natten. På morgonen var han piggare. Han klagade då istället över att det gjorde ont i snoppen när han kissade. Det finns en läkarstation här på hotellet men de hade precis stängt när jag kom dit, skulle öppna igen kl fem. Vi ringde sjukvårdsupplysningen som john har via sitt jobb och de sa att vi kunde vänta till kl 5.
Doktorn vi fick träffa var jättelugn och snäll. Hon undersökte honom noggrannt och han fick lämna urinprov. fick medicin mot hostan han har.
I dag på förmiddagen var vi tillbaka som bestämt med morgonurinprov. Det visade inget särskilt. Nu fick vi näsdroppar och ska tillbaka om två dagar igen. Hon tror att det bara är förkylningsvirus. Han får ta det lugnare nu. Inte lika mycket badande och springande. Hans hosta gör ändå att det inte går. Det onda i snoppen är borta i alla fall.

Inga kommentarer: