söndag 2 september 2007

Dagens boktips

Dagens boktips till er alla är: Rensa i röran med feng shui av Karen Kingston. Rensa i röran och förändra ditt liv! Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar beroende på vad som ska hända med sakerna, skänka bort, sälja på loppmarknader, annonsera. När du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi. Karen Kingston har många års erfarenhet av att arbeta med feng shui och hon förklarar hur alla onödiga saker vi har i våra hem får energin där att stagnera. I den här lilla men innehållsrika boken ger hon handfasta råd och många inspirerande exempel på hur andra har gjort – och vilka omvälvande resultat de har uppnått. Karen Kingston har arbetat med feng shui i drygt tjugo år och utvecklat en speciell energireningsmetod. Hon håller kurser och seminarier över hela världen.
Från http://www.vattumannen.se/

Kan verkligen rekommendera boken. Man sitter och småskrattar när man läser boken och inser att man sparar på de mest löjliga saker. Varför? När boken är utläst har man lust att beställa ett släp så man kan bli av med allt skrot man samlat på sig.

2 kommentarer:

Mikaela sa...

den boken är jättebra! man blir så inspirerad att rensa och göra fint! 100% av det man har i källare/förråd är mest troligt saker man aldrig kommer använda igen. sant tror jag (till viss del, men mkt är såna nostaligsaker... och ännu fler blir det när man har fått barn! alla söta barnkläder... ). hoppas du får till fulrummet så att du blir nöjd!

Supermamsen Green World sa...

Jag har rensat 100 % kan man säga .Jag hade sedan en rejäl bondauktion hemma på gården.
det kan man kalla utrensningen men Oj vad skänt det var o få ut allt skit"

Nu efter några år är det nog dags att slänga ut allt igen"ler