lördag 5 april 2008

Barnledig. Agaton sover över hos sin farmor och farfar i kväll. John har haft fotbollskväll med grabbarna och nu är de på nån krog i stan. Jag har suttit framför tv:en. Kollat på en massa Oprahprogram jag spelat in. Vid sjutiden tog jag bilen och åkte till COOP och traskade runt i godan ro alldeles själv. Ganska skönt att gå runt där utan en massa folk att trängas med. Köpte hårfärg, garn, (ska komma igång med stickning eller virkning nu, ska köpa virknålar och stickor i morgon på nån loppis) nytt påslakansset till Agaton, lösgodis, grattiskort till den yngsta killen i föräldragruppen som fyller 1 år, ny pipmygg till Agaton och en lakritspuckglass. Stod i kassan och skulle betala när jag kom på att jag skulle ha mig en god glass också.
Här hemma har jag slökollat på tv och suttit vid datorn. Lagt lite bud på barnkläder på Tradera. Vann tre auktioner. Billigt blev det. Bla två fina t-skirts till Agaton för endast 2 kr. (Plus portot)
Nu ska jag lägga mig och bläddra i nya numret av Elle Interiör som kom i veckan och drömma mig bort.

4 kommentarer:

Mikaela sa...

så skönt det lät!

Supermamsen Green World sa...

Konstigt o vara barnledig .Sist jag var barnledig var ifjol då jag var med på en tv inspelning" Gubben och jag var barnledig sist då vi for till Tyskland för 6-7 år sedan .Vi var borta i 2 dagar och före det var det 1991 på höstkanten då for vi till Åselemarknad och övernatta en natt och sedan hem.Annars har vi aldrig varit ledig .Konstigt att man överlever " Fniss"

Cam sa...

Lakristpuck..blä måste va den äckligaste glass som gjorts! Köpte du lampskärmar på loppisen? Vad ska du sticka? Jag håller på med en snygg halsduk med stora stickor så den blir ganska hålig, i limegrönt, ur snygg! Kram C

Naranja sa...

Mikaela: Ja, det var härligt. Supermamsen: Ni får väl sticka iväg igen nånstans och bra rå om varandra. Nu är ju era barn så stora så de kan passa Cindy när ni far iväg.
Cam: Jag gillar ju lakrits och hade för mig att lakritspuckglassen var så god men jag mindes fel. Jag har köpt två gröna lampfötter men lämnade kvar skärmarna i loppisaffären för de var så fula, gamla och fläckiga. Ska köpa nya skärmar till lamporna. Jag ska lägga ut kort på mitt virkningsprojekt så får du lägga ut bild på sin sjal.