torsdag 11 november 2010

Idag var jag och hälsade på pappa på hans jobb. Lämnade Agaton på förskolan vid klockan 9. Det tog lite tid att komma dit eftersom det snöat så mycket. Agaton gick i snigelfart och undrade över hur man gör en snögubbe och snöbollar..
Det är ca 5 minus ute så det känns som riktig vinter nu. Promenerade sen till Morenska villan där pappa utför rivningsjobb. Morenska villan är legendarisk i Östersund. Alla vet vad det är för ett hus. Gammalt men vackert. Har fungerat som bla. fritidsgård. Nu ska det göras om till bostadsrätter eftersom kommunen var så snål och inte ville att stadens ungdom skulle kunna göra nåt meningsfullt på eftermiddagarna och kvällstid längre. Hellre ha ungdomarna rännandes på stan än inomhus där det finns utbildad personal och kompisar att umgås med. Sen funderar politikerna över varför det blir så mycket kriminalitet och droganvändning..
Pappa bjöd på kaffe och jag fick se invändigt hur det ser ut. Massor med jobb men det kommer att bli fina lägenheter. Dyra såklart eftersom det är så pass centralt.
Tog sen en promenad till stan och köpte en present till Linda som fyllt år och en Fars dagpresent till John.

1 kommentar:

Mikaela sa...

kommer du ihåg när vi övernattade på morenska med tjejgruppen?! Buhuhuuu............