tisdag 11 januari 2011

Idag fick Agaton äntligen vara på förskolan igen!
När man är föräldraledig får barnen gå på förskolan 15 timmar i veckan (tisdag, onsdag och torsdag klockan 9-14) och man följer skolbarnens läsår vilket innebär att han får börja idag den 11. Kanske var det mer jag som såg fram emot det, att han skulle få leka med jämnåriga igen, inte mamma och pappa.
Det blir spännande att hämta honom i dag och höra hur det gått. Han har ju mest umgåtts med vuxna sen 22 dec då han senast var på förskolan. Då lekte han så livligt med dinosaurierna och hade sån inlevelse och fantasi att de fick ta bort dinosaurierna den dagen en stund. Han skrämde de andra barnen med sina tjut och sina lekar. Vi har pratat om det under lovet så jag hoppas att han leker lite lugnare nu. Visst ska han kunna leka att han är en dinosaurie men jag vet ju själv att det inte funkar att morra, ryta och leka våldsamt med hårda plastdinosaurier när det är 18 barn på plats.

1 kommentar:

Mikaela sa...

här är dinosarna en favvo med! fast det är mest killarna själva som är dinosaurier - som morrar och vrålar och tjuter! för så låter dom ju!