torsdag 12 juli 2007

förberedelser inför Agatons dop

Stolt fiskare med en del av sin fångst!
Här har fisken fått tillagas i foliepaket på grillen. Gissa om det var gott!

Här i Östersund är allt bra. I går var vi till kyrkan i Torvalla och hälsade på prästen Leif. Han var trevlig och glad. Det kändes väldigt modernt när Leif säger att vi kan sms:a honom om det är nåt mer vi undrar över. Oj, vilka fördomar man har! Varför kändes det så fel när han sa så? Varför skulle man inte kunna sms:a prästen? Präster behöver ju inte vara trista och omoderna.
Johns pappa är idag och hämtar dopklänningen som Agaton ska ha på sig. Vi kanske är sent ute för tänk om den är trasig/smutsig/ för stor/ för liten? Vad gör vi då så här tre dagar före? Nej då, det kommer att bli bra. Vi ska strax ner till Johns föräldrar och prova.
John är ute på sjön med sin kompis Daniel och Daniels pappa och fiskar. Han ringde nyss och berättade att han fått sju fiskar. Tror det är röding. Mums, de blir god middag i kväll. Det du Wicktoria, flytta upp nu så kan Spencer följa med ut och fiska.

7 kommentarer:

Cam sa...

Hej där uppe!
Hälsa P Danielsa från mig om du ser honom i vimlet i Östersund.
Hihi, fårstår dig ang sms och prästen. Men vilken tur att han är lite modern och inte bara föredrar hederlig brevskrivning.
Kul med så mkt fisk! Får Love smaka?
Instämmer de andra som lämnat kommentar, jag vill oxå se din nya frilla. Ses i augusti ngn gång! Och hoppas dopet blir ett fint minne för er alla! Du ska väl sjunga en trudilutt i kyrkan Narre? Krama Agaton från mig!

Ann-Sofie sa...

Ser fram emot dopet och att få se din nya frisyr! Vi har det bra, är hos storasyster och lånar dator och naturligtvis måste jag visa din blogg. De hälsar härifrån. Jättesöt tycker alla att Agaton är. Kram annso

Helena sa...

Hej Naranja! Sitter här i Enviken och kollar din blogg, fick tips av Wicktoria om den. Jättekul att läsa om vad ni har för er. Agaton är jättesöt!!! Vi kom hem från Östersund igår och ska vidare på semestertripp till Strömstad imorgon (passerar förresten Karlstad, men ni är ju inte hemma). Ha det bra! Hälsn Helena (fd Svensson) Eliassen.

Lotta sa...

Lycka till med allt på dopet! Hoppas att ni får en fin dag!
Stor kram!

nettan sa...

Hejsan!
Tack för en underbar dag. Agaton va så fin i sin dopklänning. Smörgåstårtan va god och vädret strålande. Tack en en gång. Vi syns snart igen...

Ann-Sofie sa...

Det var verkligen ett fint dop. Kul med tipsrundan och möjligheten att skriva en hälsning i boken. Smörgåstårtan var helt underbart god.

A L V A S - P A P P A ! sa...

Alvas pappa vill bara säga hej o trevlig blogg!