söndag 9 augusti 2009

Slut på semstern för den här gången. Har dock sparat en vecka så vi kanske sticker nånstans till hösten istället. Det ska bli kul att komma till jobbet i morgon men det kommer nog att kännas jobbigt när jag ska kliva upp vid 5 i morgon bitti. Fast det blir skönt att få cykla iväg. Hoppas bara att det inte regnar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Naranja.

Kul att få se nya bilder på bloggen! Jag har varit in lite då och då och kollat. Hoppas ni har haft en bra sommar och att ni trivs i nya lägenheten. Jag har nyss börjat jobba, men jag tar ledigt några dagar den här veckan och åker upp till mamma, vi kanske kan ses någon dag? Vore kul att träffas och att få se hur ni bor.

Kram
/ Helena

Naranja sa...

Hej! javisst kan vi ses. Jag jobbar ju som vanligt men vi kan gärna ses ändå. Ring gärna, vi finns med i katalogen.
Naranja

Cam sa...

Hej vännen..kul med dina inlägg på min blog..skrivit lite svar til dig där,,,du får titta in igen och läsa....kart du ska köpa en digital systemkamera...jag är sååå sugen, jag SKA köpa en..ska kolla lite priser och jämföra lite fösrt och vill ha ett annat objektiv än standard, det kostar en del med. Ni kan få köpa min platttv...kollar ALDRIG på tv längre...fullt upp med häst hund kärlek! Har allt tittat in på din blog med, å nu har du lite nya inlägg, för det var renovering ett långt tag och samma bilder, kul du lagt in lite nytt! Kram goa du! Cam

Naranja sa...

Ska lägga in lite nya bilder på renoveringen snart också. Vi har hunnit långt nu. Nästa vecka ska vi kolla in Samsungs nya kyl och frys.