söndag 26 oktober 2008

Fläktlycka!

På stan i lördags. Agaton är överlycklig över att få se en takfläkt i taket inne på Åhléns.

För övrigt så snackar han hela tiden nu. Det kommer nya ord varje dag. Jacka, vante, vagn, struts, många struts, många mamma, många pappa, mat, klocka är några av hans nya ord. Han sätter ord på allt han ser i vardagen och i böckerna vi läser. Knacka på har ju varit en favoritbok ett tag. Den boken har tyvärr försvunnit, vet inte var den är. Vi har köpt Ut och gå! också av samma författare. Den gillar han också.

Han är för det mesta en harmonisk kille. Vi får pussar och kramar varje dag. Han pussar på allt. Tom på golvet och på magneterna på kylskåpet.

4 kommentarer:

Nettan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nettan sa...

Men vad roligt att höra Agaton prata lite. Han börjar bli en stor kille nu, men vad tiden går fort linus blev 8 månader i går.
Ha det så bra kram.

Supermamsen Green World sa...

sTRUTS""" fNISS"" HUR OFTA KOMMMER MAN PÅ DET ORDET DÅ ...VILKET LITEN BATTING ...OJ VAD HÅR HAN HAR FÅTT...O LIKA SÖT SOM ALLTD

Cam sa...

hihi...va roligt med struts ordet...fniss!!!! Undrar hur han har läst sig just det..STRUTS.??? Allt bra med er? Alvin lär sig nya tricks hela tiden..han är så duktig min 4-benta goding..kolla in vår senaste film när han läser tidningen..hihi Kram Cam