fredag 17 oktober 2008

munsmörj

Agatons kinder är titt som tätt torra och vi har köpt en stor "militärsalva" från Apoteket som vi brukar smörja hans kinder och mun med innan han ska sova. Nu är det hans nya favoritsak. När han ser den pekar han på den och vill absolut ha den.

Det räcker inte med själva stiftet utan han ska hålla i locket också. Han smörjer munnen och vill att vi också ska ha. Stiftet i ena handen och locket i den andra. Man får ju hålla koll hela tiden så att han inte får för sig att han ska äta upp locket.
När han grejar med detta är han alldeles tyst och vill gärna vara för sig själv. För några dagar sen när han fick hålla i stiftet tittade han på mig under tystnad och sprang sen in i köket där han stod bakom hörnet och kletade in munnen.

Spännande grejer det här..

4 kommentarer:

Nettan sa...

Det är spännande med nya saker. Men vad Agaton har blivit stor. Här har det hänt mycket med Linus, händer något nytt varje dag, som du säkert läst om på bloggen. Jag har väntat på att du skulle skriva något och lägga ut några nya bilder på bloggen. Det är alltid roligt att läsa om det hänt något nytt.
Ha det så bra Kram Jeanette

Anonym sa...

gud va stor han har blivit!
O hade också ett läppsyl som han grejjade mkt med, han var nog i samma ålder som A är nu...
vi är snart på intågande i jämtlands län... mellan den 6-10. fast vi ska vara hos min pappa till den 8:e! vi ska på dop.

Supermamsen Green World sa...

HIHI::::::: Han är väl för söt knoppen...Fin tröja han har vart har du köpt den?

Lotta sa...

Hej Naranja! Så stor Agaton har blivit! Han känner sig kanske lite stor också när han får göra som er och smörja in läpparna! Han ser väääldigt koncentrerad ut! :) Vi har det bra! Ivar har hunnit bli två månader nu! Det går fort måste jag säga! Samtidigt som det känns som en evighet sedan man var på bb och han var helt ny! Hoppas att du mår bra. Ta hand om dig och familjen!
Kramar Lotta!