tisdag 26 augusti 2008

Inskolningen för Agaton går bra. Det är John som tar hand om det så jag är väldigt nyfiken och vill veta allt om hur det går. Spännande att ens barn ska gå på förskola med en massa andra barn. Det behöver han. Han är så rastlös med bara oss hemma. I morgon ska Agaton komma till förskolan till frukosten klockan 8 och stanna till klockan 1. Vi tänkte lämna honom båda två i morgon men jag kom på att det inte är en så bra idé. Det kan ju inte kännas bra för Agaton att bli lämnad ( i en än så länge ganska främmande miljö ) av oss båda. Vi skulle då gå dit tillsammans alla tre och sen försvinner vi båda två samtidigt. Så John får nog lämna honom själv så kan vi hämta honom båda två istället nån dag.

I morgon kväll har jag och John tänk att gå på lägenhetsvisning. Det är en 4:a som är till salu ganska nära där vi bor. Den är dock dyr. Utgångspriset är på 1 100 000 kr men man kan ju alltid titta! Nån gång ska man ju börja gå på visningar om man vill ha nåt eget..

Wicktoria, nu är drömhuset till salu. Det lilla mörkrosa huset i Torvalla by bredvid husvagnsstället är till salu! Kolla in på hemnet.

2 kommentarer:

Supermamsen Green World sa...

Köp hus"

Naranja sa...

Jo, visst vill vi hellre köpa hus men då måste man väl vinna på Lotto först för att ha råd..