lördag 1 september 2007



Hej på er! Sitter här och skriver och kollar in J som är så glad. Liverpool leder nämligen med 3-0 mot Derby. Fernando Torres visar att han är värd sina 330 miljoner!
Idag har vi varit på Ikea och kollat in det nya varuhuset. Innan vi ens kommit fram förstod vi att det var mycket folk där. På motorvägen hade de sänkt farten till 70 km/h med tanke på att det är många bilar som ska svänga av. Vid sista rondellen stod det vakter som pekade ut var man kunde få parkera. Vi struntade i att ta vagnen till Agaton utan tog med bärsjalen istället. Gick mot ingången och ser att det är kö för att få komma in! Tiden vi fick vänta gick fort ändå för det kom en trevlig tjej och serverade kaffe till oss shoppingglada. Vi handlade inte så mycket men det var kul ändå. En fika tog vi oss innan vi betalade och åkte hem.
Oj, nu blev det 4-0 i fotbollen. John tycker att Alonso också förtjänar att vara med på bild eftersom han gjort två mål. Ok.

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Wow. Ja grattis och Hejja Liverpol. Vet att mamma, Lotta och Chris såg matchen på Olearys i Norrköping. Ikea ja jisses vad jobbigt det lät. Jag hade nog vänt i dörren - oooom inte kaffet hade kommit i vägen. KRAM