torsdag 13 september 2007

Höstfint


Det är fortfarande varmt och skönt i Karlstad. Igår tog vi en promenad i två timmar och man blev svettig fast man inte var så varmt klädd. Tror det var 15 grader varmt och soligt. Äppelträden blir rödare och rödare. För att se hur äppelträdet blommade gå till: http://agatonsfamilj.blogspot.com/2007/05/sola-i-karlstad.html

7 kommentarer:

Lotta sa...

fint! Jag tycker att det är härligt med äppelträd! ja, fruktträd överhuvudtaget! När mamma var här åkte vi på en utflykt till Arkösund och vi hittade ett päronträd där vi kunde plocka lite halvhårda, men goda, päron och äta. Det är så lyxigt på något sätt! Härligt att ha trädet att titta på genom fönstret!
Var rädd om dig!
Kram

Jimmy sa...

Hej på er,

vad skönt att ni har så härlig och varm höst. Det är rätt fint på Frösön också nu när blåsten lugnat ner sig.

Tänkte passa på och tipsa om en ny blogg :)
http://frozon.blogspot.com

Välkomna alla!!!!!

Supermamsen Green World sa...

Bor ni i villa?

Hur har ni det ?

Är ni i Sundsvall kan vi ses i Birsta nån gång o ta en fika?

KRAMIS

Ann-Sofie sa...

Vad kul att se årstiderna i "ert" träd. skönt att värmen håller i sig. Här började dagen med sol, därefter blåst och nu regnar det. Hela registret. Ta hand om er Kram

Ann-Sofie sa...

Läste just på Lottas blogg om nostalgiska återblickar från permans och horoskopläsning. Saknar det verkligen....//sockerbiten ;)

Naranja sa...

Lotta:Ja, vi från Norrland tycker att det är lyxigt med äppel och päronträd och "sörlänningarna" tycker att det är lyxigt med hjortron..
Jimmy, Linda och co: Har kollat in er blogg nu! Kul! Ser fram emot att läsa mer.
Supermamsen:Nej, tyvärr så bor vi inte i villa. Vi bor i ett flerfamiljshus. Det är 10 lägenheter i vårt hus. Två treor och resten ettor vilket innebär att det är många studenter som bor i huset.
När vi var på bröllop i somras i Timrå hade vi tänkt titta förbi hos er och ta en kopp kaffe men vi kom iväg så sent på dan. Man vill ju stanna ett tag om man hälsar på så det får bli en annan gång istället.

Naranja sa...

Albins familj: Ser att vi båda är inne på den här sidan och skriver samtidigt när jag kollar på klockslagen.. Prövade att ringa dig nu men det tutade upptaget. Typiskt. Vi får väl prata en annan dag. Kram från Jungfrun