tisdag 30 oktober 2007

Underbara älskade

Bilden hämtad från www. underbara-alskade.se

I helgen hyrde vi film. Det blev som vanligt en actionfilm, Spiderman 3. Ingen film jag ropar Hurra till. Har tröttnat på alla dessa actionfilmer med oändliga minuter våld, slagsmål, biljakter och pang pang. Samma, samma hela tiden. Så overkligt och onaturligt. Vissa filmer kan vara bra men när man tycker att "nu skulle det vara perfekt för filmen att vara slut" så kommer det en halvtimme till med våld, slagsmål, biljakter och pang, pang. Sen är filmen slut. Gjorde den sista halvtimmen att filmen bev bättre. Nej, snarare tvärtom.

Vi hyrde alltså Spiderman 3 och såg den i lördags. På söndagskvällen såg vi film nummer två som jag fick välja. Underbara älskade. Åå, en sån bra film. Vackert foto, lugn och ro, folk som är mänskliga. Som super, sörjer, älskar och bara är. Se den.

2 kommentarer:

Jimmy sa...

Japp den ska vi se någon kväll då vi båda två är vakna åtminstone till 22.00.

Vet ni att Nyqvist ska spela Michael Blomkvist i filmatiseringen av Stieg Larssons trilogi? Spännande.

Naranja sa...

Jimmy och co: Ja se den. Många kanske tycker att filmen är dyster och seg men det är skönt att se filmer som inte måste gå i ett rasande tempo. det ska bli spännande att se Mikael Nyqvist i filmerna. Kanske blir det bättre än böckerna. Jag har bara läst den första och gillade den inte så mycket. Tror att det var för mycket detaljer för min del.