onsdag 14 maj 2008

Förskoleplats

Pappa John är i Dublin och spelar golf med sina fd arbetskamrater från Karlstad. Vi saknar honom. Det känns jättekonstigt när han åker bort. Blir tomt och tyst här hemma. Men nu kan jag frossa i inspelade Oprah och diverse inredningsprogram på kvällarna.

När syrran var här på besök hade vi så fint väder. Det var varmt och härligt. När hon åkte tog hon med sig värmen. I dag har det snöat och när jag gick på promenad med Agaton var det handskarna på som gällde så man inte skulle frysa. Det har varit bara några få plusgrader och man kan inte förstå att det är mitten av maj just nu. Det tar väl ett tag att förstå att man bor längre norrut och att sommaren kommer senare.

Idag fick vi brev från Östersunds kommun. Agaton har fått förskoleplats från den 18 augusti. Så skönt! Inte skönt att han ska vara på förskolan hela dagarna utan skönt att vi har fått besked. Vi vet ju att det är många barn i kommunen och att vi inte var garanterad plats nära där vi bor. Nu hade vi sån tur att han fick plats på vårt förstahandsval. Jättebra.

2 kommentarer:

Mikaela sa...

åh va skönt! här väntar vi med "spänning" (ironi) på var vi får plats! jag bävar lite...... Oxd kommun har inte varit roliga när det gäller barnomsorgen =/

Supermamsen Green World sa...

Men vad bra att ni blev nöjda"

Goknoppen tänk att han redan skall börja på dagis fattar inte vart tiden tagit vägen