måndag 14 maj 2007

Sola i Karlstad!

Solen skiner i Karlstad och det blir grönare och grönare.. Gissa om det doftar gott! Inte så dumt att ha den här utsikten på morgonen när man nyvaken står och räknar kaffemåtten till kaffebryggaren.. Ibland när man gör det kommer våra små vänner "pippifåglarna". Det är små fåglar som gärna vill ha lite brödsmulor. Ibland sitter de fyra, fem på rad på fönsterbläcket (hm, heter det det??, menar alltså den lilla metall-listen utanför fönstret..) och väntar på att man ska hämta mat åt dem. Ska försöka ta kort på fåglarna nån dag så får ni se de gulliga små liven.

5 kommentarer:

Jimmy sa...

Regn och rusk i Östersund

Vad härligt!
Nu känns Sverige jäääättelångt, när vi har 6+ (ja plus, man ska se det positiva ^_~) å jämngrått och ni har sånt fint väder.

Hade ingen aning om din blogg, Linda nämnde det i bilen häromdagen. Kul! Ska läsa mera sen men nu är det sussadax.

Hörs snart igen
/Jimmy,Linda,Joeline,Angelina

Unknown sa...

Hej, vilken underbar bild, lyckost er........ :)
Här är det regn, regn och åter regn, jätte grått och jätte trist väder idag, sitter just och funderar varför jag lät Helga cyckla till dagis i morse, ska snart iväg och hämta henne, det finns ju ioförsig inget dåligt väder, bara dåliga......... ja du vet!
Eurovisionen var som ett dåligt skämt, låten som vann var det väl inget direkt fel på men The Ark var väl ändå top 10 ialla fall.
Njut av erat väder nu, ni som kan.
Kram från Erica.

Ann-Sofie sa...

Vilken utsikt. Min utsikt är inte så illa heller, en sovandes Albin. Tittar jag ut är det däremot grått, grått och regn. Han är ju så söt eran Agaton! Ser fram emot att få träffa honom.
Kram kram

Mikaela sa...

hallå där!
vilken fin utsikt ni har! hur bor ni egentligen?
ska ni åka upp till ösd nått i sommar? vi funderar på en tur uppåt lagom till yran! fast det lär knappast bli nått nattyrande för vår del med en liten skrutt!

Naranja sa...

Svar på frågor..
Jo, tack vi har fin utsikt över lite trädgårdar. Vi bor i ett flerfamiljshus iett jättebra område kattat Norrstrand, påminner om Karlslund i Östersund, både villor och hyreshus.Vårt hus är omgivet av villor.
Vi ska upp i sommar. Efter midsommar åker vi till Danmark en vecka och sen drar vi nog uppåt till Jamtland. Yranveckan är vi i Östersund, sen på yranlördagen ska vi på bröllop i Sundsvall. Dagen efter det åker vi nog hem igen för då ska John börja jobba.
naranja