fredag 22 februari 2008

I går var det jättefint väder ute. Tog en långpromenad med Agaton. Gick bland annat förbi Storsjöbadet där de bygger om och fräschar upp. Jag och John pratade om badhuset för ett tag sen. Vi tyckte båda att "det är väl fint där" men sen insåg vi att det är typ15-20 år sen man var där sist. Vi insåg att det nog är ganska slitet där nu och dax att modernisera det. Det blir spännande att se till sommaren hur det blivit.
Snö, snö. Det är skönt att veta på morgonen att det fortfarande är vinter och att man ska klä sig därefter. I Karlstad visste man aldrig hur det skulle bli med den saken. Ena dagen var det vårväder, nästa dag snö och alltför ofta dimma och grått ute. Trist. Däremot var sommaren mer stabil i Värmland än här uppe i blåshålet.

Efter lunchen tog vi bilen och åkte till min syster Liselotte och hennes tre barn. Det var jättekul att träffas. Vi fikade, pratade, lekte med barnen, läste sagor och åt middag tillsammans. När vi åkte hem vid halv åtta på kvällen sa Oliver att "ni får gärna komma tillbaka i morgon eller nån annan dag". Gulligt!

Lilla Miranda var gjorde inte mycket väsen av sig. Sov, åt mat och var gullig.

Evelina ser busig ut. Oliver ville inte vara med på kort.

1 kommentar:

Cam sa...

Men så mycket snö ni har däruppe....härligt med vinter på riktigt. Här är det som sagt för milt för årstiden...som du såg på bloggen så hittade jag ju tussilago igår!! Otorligt oroväckande faktiskt även om de är fina! Kul med uppfräschning av badhus=) Här i stan har de beslutat bygga nytt men ingen kan enas om var det nya ska byggas. Jag tycker det ska ligga vid sjön som förut. Kram Cam