fredag 8 februari 2008

Ingen dator

Hej! Jag har inte skrivit på evigheter men det beror på att vi inte har fått vårt internet än i nya lägenheten. Flytten har gått bra. Vi körde saker i 4 omgångar med hjälp av min pappa och Johns pappa. Första dagen ägnade vi sen lång tid till att kolla igenom kartongerna på jakt efter skruvarna till bord, bokhyllor och annat som krävde ihopskruvning. Till slut hittade vi dem. I den sista kartongen. Så klart. Nu har vi skruvat ihop bokhyllorna och dessutom skruvat fast dem i väggen. Kanske bäst det med tanke på att Agaton står upp mot dem och drar ur böckerna. Telefonen kopplades in idag så nu kan vi äntligen ringa. Det skulle ha varit fixat redan den 1 februari men alltid är det nåt som ska trilskas.
I kväll är det invigning av Skidskytte VM här i Östersund! Vi ska ner på stan och kolla in det. Sahara Hotnights ska spela. Pratade med min farmor på stan idag. Hon brukar stå och sälja bingolotter på en av stans affärer. Såg en kille stå och spana in henne. Till slut kom han fram och presenterade sig som journalist från Aftonbladet. Han undrade om han fick ställa några frågor till henne. Så klart handlade det om VM. Han försökte luska ut om det inte fanns nåt hon tyckte var negativt med VM men det enda negativa de kom fram till var väl att stans politiker inte gett krogarna tillstånd att ha öpet till 4 på morgonen. Det känns i alla fall superkul att lilla Östersund får arrangera ett så stort evenemang. Kolla gärna in på lokaltidningens hemsida www.op.se om du vill veta mer.

3 kommentarer:

Cam sa...

Åååå, ha så skoj på Sahara Hotnights, skulle vilja kolla in dem med! Ha så trvligt! Heja din farmor hon är ju as cool....hälsa det från mig! Kul att flytt gått bra, tänktpå er. Ringt din mobil men den har inte varit anträffbar, du kan väl maila ditt nya hem nr, vill ju gärna pratas vid nign dag snart, de va såå längesedan ju! Super kram till dig/Cam

Mikaela sa...

ha så skoj!! känns det skönt att vara hemma igen?

Jimmy sa...

Willkommen online :)
Sahara Hotnights var bra men ljudet var dåligt skött....