måndag 28 maj 2007

syskonbarn

På promenaden passerade vi ett kalhygge. Det fanns mycket roligt att titta på. Oliver var intresserad av alla stenar, maskar och pinnar.
Evelina har det bra i sin vagn. Här är vi på promenad i Optand där morfar bor.

Oliver äter morfars goda rabarberkaka.


Pappa,Liselotte,Evelina och Oliver i Optand.



Det är så roligt att vara uppe i Norrland igen!! Att få träffa alla och att alla får träffa Agaton. Storasyrran Liselotte och hennes barn Oliver och Evelina kom till pappa på landet och hälsade på. Vi fikade och tog oss sen en promenad runt Optand som det heter där pappa bor. Oliver var mycket intresserad av allt som fanns att titta på som daggmaskar, stenar och hästar. Jag är så imponerad av hans ordförråd. Som nybliven treåring kan han prata som en vuxen. När vi kom tillbaka till pappas hus efter promenaden så sa Oliver:
-Vilken fin gård! Nu har vi varit på promenad..
När vi fikade tidigare kollade han på bilder av fåglar och djur och när vi frågade honom om vad han trodde att det var för slags djur svarade han:
-En tjäder. En orre. Det är en getabock.
Evelina var mest intresserad av att äta kaka och åka vagn men det är inte så tokigt det!

1 kommentar:

Cam sa...

Hej vännen! Härligt att höra att ni har det toppen uppe i Jämtland. Jag är i Kstad i dagarna 2 på kurs. I kväll är det äntligen LOST igen..jippi! Här är för övrigt rena rama höstvädret, jätte trist. Hörs när du är hemma i värmland igen! Har du kollat in senaste valp bilderna?...krama Agaton från mig!Cam