tisdag 6 november 2007

babysim

Babysimningen igår var annorlunda. J var med och när vi kom var det massor med mammor, pappor och bebisar i vattnet.. Och en och annan farmor, farfar, mormor och morfar också! Jag och Agaton gick ner i vattnet och han kollade sig runt omkring. Simläraren kom emot oss och hälsade. Agaton såg misstänksamt på honom. Sen tittade han sig runt och satte igång med världens skrik. Han såg livrädd ut. Fick gå upp med honom och amma honom lite. Sen gick det bättre. Han gjorde 5 dyk tror jag det var. Men fick kallsupar på flera av dem. Kanske har han glömt bort hur man skulle göra på dykkommandot.
Vi får se hur det går på babyrytmiken imorgon. Han har blivit så känslig nu. Är rädd för folk. På babyrytmiken dansar vi runt i en cirkel och går sedan in mot mitten så att alla bebisar får hälsa på varandra. Agaton och en bebis till brukar börja gnälla och gråta då..

2 kommentarer:

Mikaela sa...

är det inte nån utvecklingsfas just nu, som gör blygochförsiktigheten? brukar det inte komma en sån period där de börjar förstå att dom inte är ett med mamma, utan en helt egen individ. det gör dom mammigare och "gnälligare" än tidigare... iaf är det övergående!

härligt att få rensa!! jag ska gå igenom vår klädkammare, sånt som inte avänts det senaste året åker ut!!

Naranja sa...

Mikaela med familj: Jo så är det ju. Vet ju om det men jag blir lika förvånad varje gång han börjar gråta åt ett bekant ansikte.
Javisst är det härligt att rensa! Har du läst boken rensa i röran med Feng Shui?