onsdag 28 november 2007



Ett kök i kaos men åå så gott det doftar! Här hemma har vi haft en jobbig helg. Gosplutten har ju varit deckad med hosta, feber och snuvighet. Därtill att han hade falskt krupp med sjukhusvistelsen som jag skrivit om tidigare. Nu börjar han tillfriskna från den jobbiga förkylningen. Han orkar mer och mer. Istället för att bara gråta, snora och hosta kryper han just nu omkring på golvet efter 1,5 timmes sömn. Han undersöker/leker vilket innebär att tugga på en pappersservett, dra blad från en krukväxt, dra i en pappkasse som står på golvet och tugga på en bit från den. Hans armar börjar bli fruktansvärt långa tycker jag.

I köket doftar det jul. Har två saffranskransar på jäsning. Det ska bli supergott! Skulle bara haft lite glögg att värma men det finns ju kaffe och en flaska julmust i kylen. Hoppas ni alla mår bra. Kram på er!

6 kommentarer:

Mikaela sa...

dom har teleskoparmar, visste du inte det?! när man har ställt en sak på lagomt avstånd så sträcker dom ut sina små armar och tänker *hm, når inte* åsså vips skjuter dom ut dom lite till - och når!!

Naranja sa...

MIkaela: Jo, hade ju hört talas om det fenomenet men nu får jag äntligen uppleva det själv. Vi har en krukväxt på golvet men den har nästan inga blad kvar för han har dragit av alla blad..

LIB sa...

Oj vilken mys- och julstämning jag fick av ditt inlägg! saffran mums. Ska till Ullared och shoppa igen nästa vecka. Först skulle vi vuxna inte byta julklappar men nu har några ändrat sig och då kör vi som vanligt och handlar till andra. Räknar med att hitta lite smått och gott till mig själv och familjen också! :)

Supermamsen Green World sa...

Stackars lillknoppen

Här är våra små superförkylda med samma symtom ..bröstpip...hosta ..feber...och snuva som aldrig verkar gå över...Grrrr

KRAMIS

Nina sa...

Härligt med julstämning, vi kämpar på med det i Italien. Julstjärnorna är uppe, första omgången lussebullar bakade och elden brinner i öppna spisen. Men nog saknar man Sverige i advent- och jultider...Inte skall man klaga men det är nog det milda vädret som gör det! 12 grader idag!

Lotta sa...

Det låter härligt med lite julbak! =) här ska vi julstäda lite idag, även om det inte är lika kul så är det skönt att få det gjort! Sen ska vi adventspynta och det är ju betydligt roligare! Skönt att Agaton börjar må bättre! Var rädd om dig och familjen och hoppas att ni får en bra helg! Kram Lotta