söndag 19 augusti 2007

Agaton 5 månader idag.


Idag fyller gosungen 5 månader! Hjälp, vad det går fort! Jag, sonen och pappan tog en långpromenad mitt på dagen. Det var härligt väder och skönt att komma ut på en längre promenad. Lärd av misstaget för nån dag sen hade vi med sjalen. När Agaton vaknade och fått mat ville han INTE ligga i vagnen så då var det perfekt för honom att hoppa ner i sjalen. Är så glad at vi fick den av mamma. Tror att vi kommer att använda den mycket.
John har haft två fotbollsmatcher att se fram emot idag. Först ut var det Man United mot Man City. Svennis mot Sir Alex. Sen var det Liverpools tur att möta Chelsea.
Fyra timmars fotboll är lite tröttsamt. Särskilt som Agaton var extra trött och gnällig. Han ville äta hela tiden.. Åt en stund och sen skrek/gnällde han. Han ville så klart bli road och pappan är inte så bra på att göra två saker samtidigt, roa och vara koncentrerad på hur Liverpoolkillarna sköter sig. Inget mer fotboll idag och det är skönt. Matchen slutade 1-1 så John är besviken. Inte på laget utan så klart på domaren som inte skötte sitt jobb enligt John.
Agaton har äntligen somnat så nu är det lugnt och tyst här hemma. Ny granne har vi fått också. Vi som tyckte att det var skönt att inte ha nån vägg i vägg men det förstår man ju att hyresvärden inte kan ha tomma lägenheter. Träffade den nyinflyttade tjejen ute efter promenaden och hon verkar trevlig. Hoppas bara att hon inte har en massa fyllefester. Känns som att vi fått nog av jobbiga grannar. Ett tag bodde det ju en tjej i huset som sjöng Lena PH:s Ont, det gör ont-låt mitt i natten. När jag tröttnat på att höra henne och gick ner klockan fyra på morgonen för att säga till henne öppnade hon inte dörren utan fortsatte sjunga! Förmodligen satt hon inne i lägenheten med hörlurar för det enda som hördes var hennes falska sångröst!
Nej, nu ska jag koka kaffe. Vad har ni gjort i helgen? Nyfiken..

4 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Tack för tips om bärsjal! Jag har redan en men använder den inte alltid. På längre turer följer den med. I helgen har vi tagit det lungt, sett film (little miss sunshine = mycket bra!), tagit en promenad till stan och bibblan. Ikväll åt vi sushi. Ta hand om er!! Kram

Mikaela sa...

i helgen har vi varit på Hertig Karls marknad och bla tittat på tornerspel. mkt skoj med hästar tycker Olle!
kul att Agaton gillar sjalen =)
bokat in nån ösdresa i sept? jag och barnen åker upp den 6:e!

Nettan sa...

Agaton ser så go ut. Jag jobbade Lördag till söndag så det har inte hänt så mycket.
Kram Nettan

Lotta sa...

Så stor han har blivit och vilken fin bild! Ja, tiden går fort och det måste bli extra tydligt när man har barn som man ser växa hela tiden!
Ha det så bra! Stor stor kram!!