fredag 10 augusti 2007

Operation

Har de senaste året fått en leverfläck på ögonlocket. Fattade inte riktigt hur det gick till men poff så fanns den där. Gick till vårdcentralen och de skrev remiss till sjukhuset. Innan sommaren var jag till ögonmottagningen och träffade en läkare och hon sa att:
- Den ser inte farlig ut men det är klart att vi ska ta bort den, så det blir en operation. Bli inte förvånad när du kommer nästa gång för då kommer vi i personalen att vara grönklädda och du får ligga på en operationsbrits..
Så i morse åkte vi dit och mamma och hennes sambo tog hand om Agaton. Ammande honom länge och väl i bilen för på papperet stod att besöket tar 1-2 timmar.. Vi försökte också hålla honom aken innan så att han skulle sova länge i vagnen eftersom det ju kunde ta uppemot två timmar. Det tog 20 minuter! Måste nu smörja med solsyddsmedel eller undvika sol i ett år om jag inte vill få ett ärr.

1 kommentar:

Linnea sa...

jag har också nyligen fått en leverfläck på mitt ögonlock, den är dock placerad 2 mm från ögonfransarna. Vart var din placerad? Och hur gick operationen? Skar dem bort den från ögonlocket?