söndag 5 augusti 2007

krogstråket


Östersund förberedde sig för stadsfestivalen Storsjöyran. Varje år har man restauranger i hamnen i Östersund. Vi käkade där med våra kompisar Linda och Jimmy och deras barn Joeline och Angelina. Här är det Joeline som håller i Agaton med hjälp av mamma Linda.

Angelina ville också hålla i Agaton.


Tjejerna nöjde sig inte med att kolla på det som fanns inne på restaurngen utan de ville titta på allt.

1 kommentar:

Jimmy sa...

Hej på er!

Tack för en trevlig kväll på stråket! Trots att de überspralliga döttrarna prompt ville se sina solkepsar och solglasögon flyta i Storsjön var det härligt. En klart efterlängtad tradition!
Uppföljningen med grillkväll var ju inte fy skam heller :)
Nu har vi fått vår utemiljö i stort sett klar så dom nya stora grillarna i föreningen är redo att användas! Får väl testa nästa år ;)

Måste berätta att helgen inte var fy skam heller, fick avnjuta en Dom Perignon! Händer ju inte varje dag. Kan diskuteras om det är prisvärt eller ej men faktum var att jämförelsevis med 3 andra skumpor så var den i särklass, slurp :p

Barnen flyttade tillbaka från sommardagis till ordinarie på Fröja den här veckan, få barn och bra med personal gör att dom får mycket uppmärksamhet :) Häromdagen var det utflykt till Frösö strand och friskusen Joeline badade.
Dom pratar fortfarande om Agaton "bääbisen" :)
Ska visa dom lite bilder från bloggen imorgon.

Kram på er!