måndag 27 augusti 2007

Tidningsnoja



Tidningar, tidningar! I love them! Finns det nåt bättre än att gå in i mataffären och se att det kommit in ett nytt nummer av ens favorittidning?
Kan inte heller låta bli när det kommer nåt erbjudande tex. Köp tre nummer för 49 kr och få en fin linneduk på köpet. Javisst! Slår till på en gång. Ett tag damp det ner så mycket tidningar i vår brevlåda att jag knappt hann läsa dem. Nu har jag:
Elle mat och vin
Härliga recept. Kommer ut med 4 nummer per år. Lagom ofta för att man ska hinna testa recepten. Allt ser smaskigt ut och det är vackra bilder på maten. Vi hittade ett recept här som vi ofta lagar. "Nakna kocken" Jamie Olivers favoritpastarecept. Pasta med chiliscampi. Mums!
Sköna hem
Har precis hoppat på ett "köp tre nummer för en 50-lapp-erbjudande" av denna inredningstidning. Gillar egentligen Elle Interiör bättre men tänkte sluta köpa inredningstidningar då jag ändå aldrig har råd att köpa de svindyra sakerna de visar..
Mama
Modernare än Vi föräldrar och mer fokus på mamman än barnen. Mode för barn och mammor, dyr och billig inredning och intervjuer med olika familjer. Kändismammor i Sverige och utomlands studeras..
Family living
Ganska ny inredningstidning. Ett svenskt kändishem besöks i varje nummer, nu senast hemma- hos repotage hos Magdalena Graaf och Magnus Hedman. Mycket inredning, resor och prylar.
Kul tidning, tycker jag. Gillar den skarpt.
Var på vippen att börja prenumerera på Vi föräldrar som jag upptäckte är en bra tidning. Man bläddrar ju igenom ett par nummer varje gång man är på BVC. Men... eftersom jag är en ganska frekvent besökare på biblioteket upptäckte jag att det ju faktiskt går att låna tidningar där! Var på biblioteket nyss och lämnade tillbaka ca 20 nummer av Vi föräldrar som jag lånat. Perfekt tidsfördriv att bläddra i dem när man ammar. Det har dock blivit svårare och svårare nu att läsa och amma samtidigt eftersom Agaton hör prasslet när man bläddrar bakom ryggen på honom och då ska han vända sig om för att se vad det var som lät så.. Så nu är det till att bara amma och inget annat. Mamma får ha det tråkigt.
Vilka tidningar gillar ni? Vad har ni för läsvanor?

3 kommentarer:

Anna W sa...

Halloj, har inte kollat in din blogg tidigare, men det var ju roligt att läsa och vilken liten sötnos ni har.
ps. har skickat en länk till Daniel så att han kan få se hur en riktig fotbollsgalning ser ur. ds

Hälsningar Anna och kompani

Cecilia sa...

Hej på er! Är precis likadan. Har just nappat på ett erbjudande om tre nummer av Family Living + en Marimekko diskhandduk + två brickor med Sandbergsmönster för endast 49 kronor!Gick ju bara inte att motstå... Har dessutom just öppnat två adventsnummer av Family Living och Hennes somblev liggandes oöppnade på sängbordet i december.

Kramar från Cecilia & CO

Kramar från

Mikaela sa...

här läser vi "vi föräldrar" och nått nr av "vi i villa" som dimper ner i brevlådan då och då... och A läser en paintballtidning. ska nog spana in nästa nummer av "mama" för den verkar bra =)