lördag 5 januari 2008

Britney

På tal om att inte må bra såg jag i aftonbladet att Britney Spears helt ballat ur. Hon har tydligen förts till mentalsjukhus då hon inte velat lämna ifrån sig barnen till pappan och varit sprit och/ eller narkotikapåverkad. Efter nåt dygn lämnade hon det tillsammans med Dr Phil! Tydligen kan det vara så att hon ska vara med i hans talkshow och få hjälp av honom. Snacka om cirkus. Jag som trodde att detta nya år bara kunde bli bättre för henne.

3 kommentarer:

Cam sa...

Hm..ja hon borde göra ngt vettigt som har alla möjligheter. Du skrev om julgran på min gbogg. Smart att köpa granpynt nu när de rear. Marikas i Örebro var såå fin, med silver och glitter. Jag har inte heller ngn gran, katten liksom tog sats och hoppade upp i granen första året sedan dess har jag inte haft ngn. Skynda fynda julgranspynt nu=) Kram Cam

Naranja sa...

Cam: Ja, jag ska fynda julgransfynd men problemet är att jag inte bestämt vad granen ska få för tema! Ska den vara tokig, elegant som din vän Marikas eller ska man mixa allt möjligt? Det är därför jag inte handlat nåt än för jag har inte bestämt mig..

Cam sa...

Hm...när Agaton blir större kommer din gran vara prydd av diverse barn gjorda saker från dagis. Jag tycker du ska göra din gran lite personlig det passar dig=)