onsdag 2 januari 2008

I väntans tider

Jag väntar och längtar. I dagarna ska jag bli moster igen! Min äldre syster och hennes man väntar sitt tredje barn vilken dag som helst. Det är så spännande! När ska den lilla tjejen behaga komma? Jag hoppas att hon kommer snart för jag längtar efter att få krama om det lilla knytet.

2 kommentarer:

LIB sa...

Jag längtar också! Är trött på att gå med den stora magen. Idag upptäckte jag ett blåmärke efter ett ihärdigt stretchande av en fot på insidan av magens högra sida och så kliar det i skinnet. Den beräknade tiden gick ut idag så nu går jag på övertid. Gruvar mig i och för sig för att gå igenom förlossningen men ska försöka ägna mig åt lite meditation (inspirerad av den otrolige magikern David Blaine). Kram!

Naranja sa...

Oliver och Evelinas mamma: Ja, hoppas att lillan kommer snart!!Det är så jobbigt med den stora magen på slutet. jag tyckte det var så jobbigt att knyta skosnörena på slutet. Var så uppsvälld i vaderna också kommer jag ihåg. Och hade värk i höften och benen.. Konstigt vad lätt man glömmer alla krämpor man hade?
Jag såg ett tvprogram med han David Blaine. Han var jäkligt bra på att trolla!