söndag 13 januari 2008

Åter till det normala

Är hos mamma och firar hennes födelsedag. Agaton är pigg och glad. Han hostar bara vid enstaka tillfällen. Ikväll fick han den sista dosen medicin. Skönt att det är över nu!
Agaton tränar för fullt på att resa sig och sätta sig. Än har han inte börjat gå i sidled utmed möblerna men det kommer nog snart. Han har dock blivit så pass modig att han släpper båda händerna om han har nån intressant sak att hålla i och titta på. Att peka på saker är kul och han härmar oss ibland om vi brummar med munnen. Han har blivit en riktig mammagris och blir förtvivlad om jag går för långt bort från honom, men när pappa kommer hem från jobbet skiner han upp och blir så glad! Härliga unge!

3 kommentarer:

Mikaela sa...

det brukar gå fort när de väl kommer på, och hur kul det är att gå själv =) jag tyckte det var jätteskönt när O började gå!
skönt att han mår bättre! jag skulle tycka att det vore sååå skönt om vår barnklinik fanns kvar, har man otur nu får man åka till Eskilstuna =/ fast det finns en obs-plats på bb-avd!

Cam sa...

Härligt han är bättre er goa unge=) Lite tomt här i Värmland utan er=(...Stor kram Cam..PS snart börjar LOST igen=).....spännande!

Naranja sa...

Mikaela med familj: Jo, jag gissar att det kommer att gå snabbt bara han kommer på att man ska gå.
Förstår att det inte är roligt att åka långt för att få bra vård.Det är nackdelen med att bo på en mindre ort.
Cam: Hejsan vännen!!! Vi saknar dig också. Du får komma och hälsa på när du vill, det vet du. När Agaton blir mindre mammig kanske vi kan ses? Börjar Lost igen? VA!! Härligt. MMMm, snart får man se Sawyers snygga, orakade nylle;)