tisdag 18 mars 2008

Dan före...

I morgon smäller det. Agatons 1-års dag! Kan inte fatta vad tiden gått fort. Idag har mina tankar gått tillbaka ett år. Har tänkt mycket på hur förlossningen var. Jag har läst journalen från förlossningen och kollade in vad som hände vissa klockslag. Kan inte fatta att kroppen orkade med allt det jobbiga. Att man orkade kämpa på efter så lite sömn och allt det onda. Konstigt nog vill man ju göra om det! Fast det gjorde ont och var så jobbigt.

I dag har vi hälsat på Linda. När vi kom hem sen fick vi besök av Helena och hennes två döttrar. Agaton blev så betagen i dem. Den yngsta tjejens ögnfransar ville han peta på hela tiden. Han gillar verkligen när det kommer barn på besök.

Vår syster Wicktoria har varit här nu sen i lördags morse. Det är såååå kul att ha henne hemma igen. Jag och Wicktoria har bakat hela dan idag känns det som och vi alla känner oss redo för kalas i morgon. Synd bara att John jobbar hela dan i morgon men han firar ju Agaton på morgonen och när han kommer hem. Kom gärna och ät tårta och fira med oss. Vi är hemma hela dagen i morgon!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Hipp hipp hurra!! GRATTIS på 1-årsdagen AGATON!!!!!!

Mikaela sa...

Grattis på 1-års dagen Agaton!! Hurra hurra hurra hurra ......

Jimmy sa...

Ja må han leva, ja må han leva......Grattis Agaton!! Vi ses sen kramis

Eva-Lena sa...

Stort grattis på födelsedagen Agaton! Hoppas du får mycket tårta och massor av uppmärksamhet! Det är en stor dag som måste firas ordentligt! =)
Kram från Mattias, Oskar och Eva-Lena

Nettan sa...

Grattis på födelsedagen AGATON.

Ja må han leva, ja må han leva.

Grattis kramar från Emelie, Amanda, Linus

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

Cam sa...

Ja må han leva..ja må han leva...uti 100ade år.....Hurra för er goa fina kille på 1 års dagen. Kram Cam Alvin och Love, syrran hälsar.