lördag 1 mars 2008

Presentförslag


Här är vår goskille inne i sitt rum och leker. Snart fyller han 1 år och jag funderar på vad han ska få i present. Vad passar en 1-åring? Det som står på önskelistan just nu är: Bultbräda och klossar att stapla på varandra. Skulle också vilja hitta nån fin, stor matta till hans rum. Helst en matta som INTE är som en bilbana. Ska kolla runt på affärerna, tex Rusta. De brukar ha stort sortiment med mattor. Har ni fler förslag på bra saker som passar en 1-åring?

5 kommentarer:

Mikaela sa...

en bil som man kan åka på! typ bobbycar... Olle fick sin i julklapp förra året och han använder den varje dag!! här kan du säkert hitta både en och två mattor som du gillar: http://www.osterlindsmattor.se/website1/sd_page/12/1/index.php

kramar

Cam sa...

Hej vännen! Guu så gosig han är Agaton=) krama från mig! Oj det finns ju massor av saker att köpa. Sagoböcker, känna böcker, ljud böcker, gossingar, Det finns ju talande papegojor, inte riktiga men sånna som uppreper det du säger..de kanske vore ngt..hihi! Kram C

Supermamsen Green World sa...

Flybaddräkt som han kan ha på badhuset och till alla sommarens bad.
Eller ett snyggt halsband

Ann-Sofie sa...

bobbycar gav vi vår lille Albin i 1års present, det är en given favorit fastän han inte riktigt når ned ordentligt så han kan få upp ngn bra fart .. fast det är kanske lika bra det :)

Hoppas ni mår bra!

kram!

Naranja sa...

Mikaela: Ja, en bobbycar vore inte helt fel. Mattorna har jag kollat in men ska kolla nere på stan också. Köper man en här i stan slipper man ju fraktkostnaden.
Cam: Ja, han är såååå gosig, jag vet! Tack för tipsen. Böcker är ju alltid välkommet.
Supermamsen: Har inte hört talas om flytbaddräkt men det låter ju bra. Han fick ett jättefint halsband i doppresent. Det är väl dax nu att han börjar använda det.
Albin: Ja, bobbycar ska vi ta oss en funderare på, absolut. Vi mår bara bra, hoppas detsamma.