tisdag 4 mars 2008

Mattor i massor


Efterlyste fina mattor i ett tidigare inlägg. Är ju sugen på att köpa en fin matta till Agatons rum. Just nu ekar det ganska tomt där inne. Visst, han har leksaker, nallar, en bokhylla med böcker och annat rat, sitt skötbord och sin säng men det är ganska tomt på väggarna och golvet. Vi har satt upp lite grann på väggarna. Det är ganska skönt att han inte har så mycket saker. Än. Vi skyndar långsamt med att köpa saker.
På golvet i hans rum har vi en trasmatta. Det är inget fel på den men man blir ju inte speciellt glad när man ser den. När man går in på www.osterlindsmattor.se blir man dessto gladare. Vilka fina barnmattor de har! Och det finns annat än bilar, traktorer eller bilbanor till motiv. Tack Mikaela för tipset. De var superfina. Men300 kr i frakt känns lite väl mycket. Ska bege mig ner på stan och kolla på mattaffären i stan; PontusEricsson om de har nåt liknande där.

2 kommentarer:

Kriss sa...

Hej!
Tyckte om alfabet-mattan den skulle Theo ha. Han fullständigt älskar att skriva om dagen. Arbetar flitigt med att skriva av bokstäver och ord i sin läxbok. Jag måste göra läxor säger han precis som store bror. Blir vansinnig på mig om jag inte tar ned hans bok så han får jobba. Är blivit tvungen att lägga den högt upp annars skulle han göra slut på den med en gång.
Kram Kristin

Supermamsen Green World sa...

Oj vilka fina mattor.På ikea har de fina lekmattor med vägar som är roliga för små ojkar o flickor om det gillar o köra bilar"