lördag 29 mars 2008

Tavellist och sömnrubbningar


Agaton fick den här fina tavellisten från sin mormor i födelsedagspresent. Den är jättefin. Röd och lackad. Den har legat på golvet i hans rum sen dess men nu har vi fått tummen ur arslet och skruvat upp den på väggen. Jättefint blev det.
Agaton har tidigare sovit så bra till minst halv sju på mornarna. Nu vaknar han tidigare och tidigare. Jag och John har funderat på detta och kom fram till att det kanske beror på att det blir ljusare och ljusare ute på mornarna. Vi har persienner i hans rum men ljuset sipprar ju in ändå. I går kväll tog vi fram andra mörkare gardiner och satte upp dem i hopp om att ett mörkare rum ska få honom att sova längre. Tror ni det lyckades? Nej. Han vaknade ÄNNU TIDIGARE! 05.20 hördes skrik från hans rum. Jag och John vägrade att kliva upp så okristligt tidigt. Vi tänkte att han kanske somnar om om vi inte kommer inrusande och hämtar upp honom. Kvart i sex gav jag upp och hämtade honom. Vi får se hur det blir här fortsättningsvis.

1 kommentar:

Supermamsen Green World sa...

Dom känner att våren pillar dem under fötterna ..så de vaknar alltid tidgt på morgonen när det blir ljusare.Konstigt för hur man än mörklägger se kliver de rackarna upp" Dessutom är det svårare o få dem i säng med ..Konstiga ungar