tisdag 4 mars 2008

hund och tubbie


Idag blev det promenad till Barnens Hus. Kollade in ev. födelsedagspresenter och insåg att det finns ju mycket där som skulle kunna bli presenter. Agaton tyckte det var spännande med allt att titta på.


Hittade en ursöt Teletubbiesdocka som han pillade på. De är dyra men fina. Har lagt bud på några på Tradera också så det kanske blir en docka till Agaton utan att det kostar en förmögenhet. Vill ju helst ha den gula Teletubbien LaLa eftersom det är den han gillar bäst.
Såg en gullig hund på hyllan bredvid. Tänk att Paris Hilton påverkar allt och alla. Till och med leksaksutbudet. Vill man leka blond bimbo måste man ju ha en minihund också. Modellen på hundpaketet måste vara Paris dubbelgångare. Det är sorgligt men jag måste erkänna att jag tyckte hunden var gullig.

3 kommentarer:

Kriss sa...

Vi har en gul Teletubbies det var Sebastian och min favorit med. Tycker fortfarande den är jätte gullig. Sen har vi en röd liten sak med sensorer och när man håller för den säger ”ha ha ha poou”. Kristin

Nettan sa...

Ja det finns så mycket olika saker att köpa. men vad tiden går fort Agaton fyller snart 1 år (hmm funderar vilket datum) käns som om det var i går du berättade att du var gravid och nu har han blivit 11månader. Och snart 1 år
Kram Jeanette

Supermamsen Green World sa...

Cindy har många teltubbies mjukisar som jag köpt på second hand ..Orginal" Gå på loppisar så kan du fynda eller som sagt Tradera...Håll utkik"